DRUŠTVO ZA IZVOĐENJE ELEKTROINSTALACIJA, SERVISIRANJE ELEKTROUREĐAJA U NORMALNOJ I “S” IZVEDBI

Elektroinstalacije

Elektro instalaterska grupa

Elektro instalaterska grupa opremljena je sa svom potrebnom opremom i alatima za izvođenje elektroinstalacija kako proizvodnih i industrijskih građevina, tako i stambenih zgrada i obiteljskih kuća.

Skladišta repromaterijla i rezervnih dijelova smještena su u Labinu Rudraska bb i Ripendi, koja na zalihi imaju sav potrebni elektromaterijal.

Vozni par društva sastoji se od 8 teretnih vozila kojima se osiguravaju hitne intervencije i mobilnost u izvođenju usluga. Izdvajamo kamion sa auto dizalicom i auto korpom kojom se mogu izvoditi radovi do visine od 15 m. (montaža elektro stupova, klima uređaja i sl.)

 

Tržište prodaje

Glavninu usluga društvo realizira na području Labinštine i to na području općina: Labin, Kršan, Raša, Pićan i Sv. Nedelja. Oko 20% usluga realizira se na područjima: Pule, Buzeta, Umaga, Krka i Rijeke

Najveći obim radova obuhvaća održavanje pogona termoelektrane Plomin, Holcim (Hrvatska), te održavanje elektromotora INA rafinerijianafte Rijeka, elektoinstalaterski radovi na javnim rasvjetama po općinama i izgradnji novih stambenih prostora i industrijkih pogona.